Ασύρματο σύστημα Zerowire

Εισαγωγή

Το Zerowire αποτελεί ένα διαδραστικό και εντελώς ασύρματο σύστημα ασφαλείας.

Παρέχει μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες μέσω Internet, προσφέροντας έτσι στον χρήστη ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα κορυφαίας λειτουργικότητας και ευχρηστίας. 

Το Zerowire ανταποκρίνεται σε πραγματικό χρόνο με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών, φωνητικό οδηγό που διαβάζει τα μενού, δυνατότητα προγραμματισμού μέσω web browser, έξυπνες εφαρμογές smartphone για έλεγχο ή προγραμματισμό του συστήματος, ακόμα και για να βλέπετε τις κάμερες σας από μακριά, σχεδόν χωρίς ρύθμιση.

User Interface

Το ZeroWire προσφέρει ένα βασικό user interface με πληκτρολόγιο στον ίδιο τον πίνακα. Οι λειτουργίες και οι καταστάσεις σημειώνονται με πλήκτρα που ανάβουν σε ορισμένες καταστάσεις. Το πλήκτρο Status είναι στη μέση και μεγαλύτερο από τα άλλα ώστε να ξεχωρίζει για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Ο εγκαταστάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τοπικά έναν υπολογιστή με web browser για να συνδεθεί με τον πίνακα και να τον προγραμματίσει ή τον downloader DLX900. Απομακρυσμένα ο πίνακας μπορεί να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής του κινητού/tablet ή και πάλι με τον DLX900.

Οικιακός αυτοματισμός

Το ZeroWire είναι έτοιμο για σύνδεση με συσκευές Zwave. Αυτές τις μαθαίνει το ZeroWire και τις ομαδοποιεί σε δωμάτια. Από εκεί και πέρα μπορούν να ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής του κινητού.

Εκτός από απευθείας έλεγχο μέσω του smartphone, οι συσκευές Zwave μπορούν επίσης να συνδεθούν με συμβάντα στον πίνακα, όπως οπλισμό ή αφοπλισμό, καθώς και με συμβάντα των αισθητήρων για τη δημιουργία έξυπνων συνδέσεων που ονομάζονται σενάρια.

Επικοινωνία

Ο πίνακας μπορεί να συνδεθεί στο Internet μέσω Ethernet / WiFi για επικοινωνία με σταθμό ελέγχου ή σύνδεση στο cloud. Μπορεί να επεκταθεί μέσω 3G USB stick για επικοινωνία 3G εφεδρικά ή ως κύρια σύνδεση. Για την υπηρεσία cloud απαιτείται έγκυρος λογαριασμός.

Χαρακτηριστικά συστήματος

  • 64 ζώνες
  • 25 τηλεχειριστήρια
  • 4 Περιοχές
  • 16 Σενάρια
  • 40 Χρήστες
  • 16 κανάλια αναφοράς με κύριο/εφεδρικό προγραμματιζόμενο συνδυασμό
  • Σύνδεση WiFi
  • Έτοιμο για Zwave