Αναλώσιμα υλικά

Μονωτικές ταινίες PVC αυτοκόλλητες ISOEL

Η αυτοσβενόμενη, αυτοκόλλητη, μονωτική ταινία PVC σειράς ISOEL 900 παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες ηλεκτρικής μόνωσης. Κατάλληλη για την προστασία και τη μόνωση καλωδίων χαμηλής τάσης και ηλεκτρικών συνδέσεων γενικά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.

Λαστιχοταινίες αυτοβουλκανιζόμενες ISOEL EPR 

Οι μονωτικές αυτοβουλκανιζόμενες λαστιχοταινίες ISOEL EPR, είναι κατάλληλες για την προστασία και τη μόνωση κάθε αγωγού ή επιφάνειας, έως 69kV και 132kV. Παρουσιάζουν άριστες ηλεκτρικές και φυσικές ιδιότητες, με μεγάλο βαθμό σταθερότητας σε όλες τις συνθήκες χρήσεις. Είναι επίσης συμβατές με μία μεγάλη γκάμα από ελαστικά και πλαστικά υλικά μόνωσης καλωδίων (πολυουρεθάνη, PVC κ.α).

Ταινίες ISOEL Professional για χαμηλές θερμοκρασίες & ειδικές χρήσεις

Η μονωτική αυτοκόλλητη ταινία ISOEL 633, με ειδική αυτοσβενόμενη επένδυση PVC, είναι κατάλληλη για βιομηχανική και ηλεκτρομηχανική χρήση ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες (-18 έως +105 βαθμούς Κελσίου). Η μονωτική αυτοκόλλητη ταινία ISOEL 533, με ειδική αυτοσβενόμενη επένδυση PVC, είναι κατάλληλη για ειδικές εφαρμογές (θερμοκρασίες από 0 έως +90 βαθμούς Κελσίου) σε οικιακές, βιομηχανικές και ηλεκτρομηχανικές χρήσεις.

Λιπαντικό Gel καλωδίων FLO 950

Το λιπαντικό gel καλωδίων FLO 950 είναι υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιείται για τη μείωση της τριβής και τη διευκόλυνση διέλευσης καλωδίων, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εγκαταστάσεων (καμπύλες, στροφές κλπ). Είναι μη τοξικό και συμβατό με κάθε τύπου υλικού, ενώ δεν αφήνει λέκεδες και υπολείμματα όταν στεγνώνει. 

Υγρό γαλάκτωμα σιλικόνης FLO 350

Το υγρό γαλάκτωμα σιλικόνης FLO 350 χρησιμοποιείται για τη μείωση της τριβής και τη διευκόλυνση διέλευσης καλωδίων, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εγκαταστάσεων (καμπύλες, στροφές κλπ). Περιορίζει πάνω από το 70% της τριβής, είναι χημικά αδρανές, μη τοξικό και συμβατό με κάθε τύπο υλικού.  

Βίδες & ούπα γενικής χρήσης

Χρησιμοποιούνται για γενικές εφαρμογές καθώς και για στερέωση φωτιστικών σωμάτων σε μπετό, πέτρα, γυψοσανίδες κλπ. Η επέκταση 4 τομέων που διαθέτουν, διασφαλίζει μία ομοιόμορφη κατανομή δυναμέων στο κάθε υλικό που τοποθετούνται και παράλληλα εγγυάται υψηλή απόδοση. Διατίθενται σε μία ποικιλία συσκευασιών.